KEVE arcszérumok és krémek

A szérum anti-aging hatásával segít a ráncok és pigmentfoltok eltüntetésében, normalizálja a pórusok méretét és rugalmasságát, miközben hidratált bőrfelszínt biztosít.

2 500 Ft

Szérumunk kiemelkedő hatékonysággal javítja a bőr hidratáltságát, textúráját és természetes feszességét, használata nagymértékben segíti a bőr regenerálódását.

2 500 Ft

A C-vitamin tökéletes megoldás pattanásos és rosaceas bőrre. Hatékonyan veszi fel a harcot a pigmentfoltok ellen és elősegíti a kollagén termelést.

2 500 Ft

Szérumunk magas hatóanyagtartalmával hatékonyan csökkenti az érzékeny, fáradt szemkontúr duzzadtságát és halványítja a karikákat, ezáltal segít megőrizni a bőr fiatalosan sugárzó megjelenését.

 

3 250 Ft

Könnyed, olajbázisú formulánk közepes erősségben tartalmaz retinolt, ezáltal egy biztonságosan alkalmazható, mégis kiemelkedően hatékony és sokrétű anti-aging szérumot hoztunk létre.

 

3 290 Ft

UV-A és UV-B elleni fényvédelme, C-vitamin, hialuronsav, E-vitamin és természetes olaj összetevői segítenek a napsugárzás bőröregítő hatásainak ellensúlyozásában. 

3 900 Ft

Könnyed hidratáló és fényvédő arckrém. Erős, széles spektrumú UV-A és UV-B elleni fényvédelme, Retinol, hialuronsav, E-vitamin, barack- és kendermag olaj összetevői segítenek a napsugárzás bőröregítő hatásainak ellensúlyozásában. 

3 900 Ft