Ősi magnézium termékek

Bőrön át felszívódó, természetes eredetű magnézium a Zechsteini tenger mélyéről.

Az Ősi Magnézium koncentrátum az ősidei európai Zechstein-tenger fenékről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről, védve az utóbbi 250.000.000 évben. Ez a napjainkban ismert legtisztább magnézium lelőhely. A kiváló minőségű, gyógyszerészeti tisztaságú magnézium-kloridot  a legújabb biotechnológiai módszerrel bányásszák itt. Az anyag így tiszta marad.

Miért helyileg?

Mivel a bőr élő, lélegző szerv és egyben az egyik legfontosabb méregtelenítő szerv, fontos szerepe van a szervezet ásványi sókkal való feltöltésében is. A magnézium koncentrátum bőrre permetezve gyorsan és hatékonyan felszívódik, ráadásul helyileg hat – kímélve ezzel a gyomrot és az emésztőrendszert.

Eddigi legkomplexebb formulánkat, az Ősi Magnézium CBD Krémet 10%-ban hűsítő mentollal bővítettük, hogy még kellemesebbé és testet-lelket frissítőbbé tegyük. Használata..

3 990 Ft
5 990 Ft

A tiszta, természetes, nagy mennyiségű magnéziummal készült Ősi Magnézium masszázskrém ideális kiegészítője egy otthoni, vagy professzionális masszázsnak, miközben segít a...

3 950 Ft
4 850 Ft

Természetes segítség a fáradt lábaknak! A bio minősítésű levendula illóolajjal, bőrön át felszívódó Ősi Magnéziummal és holt-tengeri sóval készült lábsó gondoskodik róla, hogy lábai megkapják az őket megillető gondoskodást.

1 710 Ft
2 190 Ft

1 kg-os ultra tisztaságú fürdősó, ami garantálja a teljes ellazulást és a testi-lelki megtisztulást a benne lévő bőrön át felszívódó Ősi Magnéziumnak és a tiszta levendula illóolajnak köszönhetően.

3 390 Ft
3 800 Ft

1 kg-os ultra tisztaságú fürdősó, ami segít kikapcsolni egy hosszú nap után, valamint jó közérzetet és energiát biztosít a benne lévő bőrön át felszívódó Ősi Magnéziumnak és a tiszta édesnarancs illóolajnak köszönhetően.

 

3 450 Ft
3 800 Ft

Ősi Magnézium Jókedv fürdősó  1000 g és

Ősi Magnézium Testápoló +OPTIMSM 200ml

6 490 Ft
7 490 Ft

Magas dózisú magnéziumot tartalmazó gél, kifejezetten testmasszázshoz. Amellett, hogy növeli a masszázs pozitív hatásait, nagy nagy mennyiségű természetes, bőrön át felszívódó magnéziumot juttat a szövetekbe.

 

4 740 Ft

Ősi Magnézium Jó Éjt Fürdősó 1 kg

Ősi Magnézium Jó éjt melatoninos testápoló levendulával 100ml 

6 450 Ft
6 900 Ft

250 millió éves, tiszta ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrüeknek is! Bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik. Használatával kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyen...

3 590 Ft

A tiszta, természetes, nagy mennyiségű magnéziummal készült Ősi Magnézium masszázskrém  mentol tartalmával felfrissít, míg a benne lévő árnika enyhíti az izomfájdalmakat és csökkenti a gyulladásokat.

3 540 Ft
3 990 Ft

Tiszta Ősi Magnézium koncentrátummal készülő, lágy textúrájú testápoló alvást segítő, természetes melatoninnal, esszenciális levendula és édesmandula olajokkal, tápláló shea vajjal – a garantált éjszakai pihenésért.

2 890 Ft
3 100 Ft

A kalcium-montmorrillonit természetes ionos ásványtartalmú arcmaszk és testápoló agyagpor, amely vízzel összekeverve kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt és megszünteti a bőr túlzott olajosodását anélkül, hogy kiszárítaná.

1 950 Ft
2 490 Ft

A 250 millió éves, tiszta Ősi Magnézium koncentrátumból készülő, lágy textúrájú, krémes testvaj ízületvédő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású OptiMSM-mel. A könnyen..

3 220 Ft
3 790 Ft

A 250 millió éves, tiszta Ősi Magnézium koncentrátumból készülő, lágy textúrájú testápoló ízületvédő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású OptiMSM-mel.

3 950 Ft
4 690 Ft