PREMIER PAIN regeneráló krém 500 ml

Cikkszám: 3000000909
Gyártó: Soliteint Kft.
Mennyiség: 500 ml
Ár: 7 390 Ft

A Premier Pain® (regeneráló) krém a test felületére kenve kellemes hűsítő érzést nyújtva enyhíti a megerőltető munkával, intenzív sportolással, tartós fekvéssel jelentkező izomfájdalmat, a kellemetlen bőrpanaszokat, a felfekvéssel járó szövetelhalást, segíti a bőrben és a bőr alatti kötőszövetekben felhalmozott káros anyagcsere termékek eltávolítását, ezáltal mozgáskor könnyed érzést kelt, gyorsabb regenerálódást eredményez.

PP Premier Pain regeneráló krém hozzájárul az öregedéssel, intenzív sportolással, megerőltető munkával, izomsérüléssel, zúzódással járó kellemetlen érzés enyhítéséhez. Könnyíti a  mozgást és a bőralatti szövetek regenerálódását. A testfelületre kenve a bőrön mikrofilm réteget képez, kellemes hűsítő érzést nyújt.

Könnyen felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. A Premier Pain® (regeneráló) krém csökkenti a görcskészséget és a fájdalomérzetet.

A Premier Pain krém egy új magyar fejlesztésű gyógykozmetikum, Dr. Hutás István terméke. Egyedülálló preventív és gyógyhatású készítmény.  Klinikailag bevizsgált. Nincs káros mellékhatása.

Használati javaslat: naponta kétszer, reggel is este diónyi mennyiséget a kívánt testfelületre felkelünk. Minden bőrtípusra ajánlott. Érzékeny hajlatokba vagy a szemkörnyékre ne kenjük! Bőrérzékenység esetén vízzel mossuk le a test területről!

Tárolás: szoba hőmérsékleten, sugárzó hőtől védjük.