Dermax illatmentes folyékony szappan 300ml

Cikkszám: 5997570702166
Gyártó: Soliteint
Mennyiség: 300 ml
Ár: 890 Ft

Dermax színezék és illatmentes folyékony szappan kiválóan tisztít, nem szárítja a bőrt.

  • Szoptatós kismamáknak tökéletes választás
  • Különösen gyengéd a bőrhöz
  • Nem tartalmaz színezékeket és illatanyagokat
  • Érzékeny, ekcémás bőrű emberek is használhatják

 

A Dermax Illatmentes Folyékony szappan tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének illatos szappant használni. Ezáltal szoptatós kismamák kedvence lehet, hiszen a kisbabájuk csak az anyukájuk természetes illatát fogják érezni. 

 

A Dermax színezék- és illatmentes folyékony szappan az egyik leggyengédebb megoldást nyújtja a mindennapi higiénia fenntartására. A sűrű kézmosásra napjainkban különös figyelem fordul, azonban ennek során rendkívüli módon igénybe vesszük a bőrünket. Az könnyen kiszáradhat, kirepedezhet, végső soron sebek keletkezhetnek rajta, ha nem a megfelelő szappant választjuk.

A Dermax színezék- és illatmentes folyékony szappan épp erre kínál megoldást. Teljeskörű higiéniát nyújt, úgy, hogy közben vigyáz a kezünk bőrére. A kimondottan érzékeny bőrrel rendelkező emberek is használhatják.

A bőrgyógyászati tesztelése során érzékeny, adott esetben ekcémával küzdő felnőttek használták, akik a kiváló tisztító hatás mellett nem tapasztaltak bőrirritációt még a sérült, irritált bőrfelületen sem. 

 A magyar piacon komoly vásárlói igény jelentkezett egy olyan termékcsalád iránt, mely nem tartalmaz sem illatanyagot, sem színezéket, ezért létrehozták DERMAX néven egy olyan termékcsaládot, mely nem tartalmaz színezéket és illatanyagokat sem. Hatását bőrgyógyászatilag tesztelték. A DERMAX termékcsalád piaci fogadtatása kimagaslóan jó. 

Összetétel:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Citric Acid

 

 


Csak Magyarországon érhető el ez a termék. Külföldre más csomagolásban és összetételben és más áron kerül értékesítésre.

This product is available only in Hungary. Abroad it is sold in other packaging and composition at different price.