Dermax színezék és illatmentes sampon 150ml

Cikkszám: 5997570705495
Gyártó: Soliteint
Mennyiség: 150 ml
Ár: 890 Ft

Az irritáló hatású SLS helyett, mely szárítja a bőrt és a hajat, Ecocert minősétésű felületaktív anyagok kombinációját alkalmaztuk, mely mindegyike külön-külön kiváló dermatológiai tulajdonsággal rendelkezik, gyengéd tisztító hatást biztosítanak.

Figyelmet fordítottunk arra is, hogy a termék habzóképessége megmaradjon. A termékben alkalmazott nedvessségmegkötő hatású glicerin növényi eredetű. A kókuszkivonat gazdag fehérjékben, zsírsavakban, vitaminokban (A, B1 , B2, C ésniacin).

A fehérjék megvédik a hajat a környezeti hatásoktól, a haj szerkezetét erősítik. Kondicionálja a hajat anélkül, hogy ellágyítaná azt. B5-provitamin tartalma a haj hidratáltságát segíti.

 

Összetevők/Ingredients: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerin, Cocamide DEA, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Cocos Nucifera Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium- 7, Disodium EDTA, Panthenol, Citric Acid


Csak Magyarországon érhető el ez a termék. Külföldre más csomagolásban és összetételben és más áron kerül értékesítésre.

This product is available only in Hungary. Abroad it is sold in other packaging and composition at different price.