Gyógyvarázs Aloe Vera gél 200 ml

Cikkszám: GV0024
Gyártó: Gyógyvarázs kereskedelmi Kft.
Mennyiség: 200ml
Ár: 4 970 Ft

A GyógyVarázs Aloe Vera egy olyan válogatott, magas gyógynövény tartalmú, gél jellegű natúr kozmetikum, mely természetes összetevőivel hidratálja a bőrt. Géles állagú arc- és testápoló krém, hidratáló és bőrkondícionáló hatóanyagokkal. Enyhe bőrpirosság esetén is alkalmazható naponta 1-2 alkalommal.

Legfontosabb összetevője az Aloe Vera, mely nyugtatja és hidratálja az érzékeny, igénybe vett, kipirosodott, viszkető vagy gyulladt bőrt. 200 ml-es tégelyben kapható, naponta több alkalommal is használható termék.

Bárki számára biztonsággal használható natúr kozmetikumot alkottunk a legkiválóbb gyógynövények felhasználásával, életkortól és bőrtípustól függetlenül minden hölgy és úr számára hasznos és hatásos termék. A GyógyVarázs Aloe Vera natúr kozmetikumunk rendszeres használatával bőre egészségesebb és szebb lesz, mint valaha, de már az első néhány használat után is érezheti a változást.

A GyógyVarázs Aloe Vera a következő összetevőket tartalmazza: Víz, Aloe Vera leveléből készült szárított por, Allantoin, Niacinamid, Édesgyökér kivonat, Körömvirág Kivonat, Propylene Glycol, Nátrium hidroxid, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin.